(Pdf kindle) Rindu Cintaku by Fauziah Ashari

Free read Rindu Cintaku

Saat konflik memuncak dan dia tak berdaya untuk menggalas beban yang membelenggu hati bila cinta suami ditagih insan lain walau maruah menjadi taruhan Hariz yang keresahan terus dilanda tsunami permasalahan Neraca karma beralun ganas melibas keegoaannya Hariz hilang punca hilang kuasa dan hilang Izz Scene izzah hariz da tua Bagi aku biasa2 je Ombak Rindu tetap di hati

Free download ï E-book, or Kindle E-pub ê Fauziah Ashari

Rindu Cintaku

Ah Namun membuang cintanya pada isteri tercinta tidak pernah wujud dihatinya walau dalam keterpaksaanAndainya mampu ditebus kesilapan apakah harga yang perlu dilunaskan Rumahtangga cinta tak kesampaian Kesetiaan Maruah Atau Nyawa Rindu Cintaku kesinambungan novel Ombak Rindu dan Cinta Tiada Akhirnya Like flogging a dead horseBut still enjoyable Didn t like the jump in timelines though

Fauziah Ashari ê 9 Free read

' Cinta ini tak akan terhakiscuma kealpaan yang mengguris 'Sinopsis Rindu Cintaku Izzah tercari cari ketika dirinya hilang ingatan Mimpi mimpi ngeri tentang suaminya berkunjung datang dalam kotak minda menambah kekeliruan menjadikan dia kedinginan dalam cinta Hariz yang sentiasa membara Izzah pulih Seuel kesinambungan Ombak Rindu Cinta Tiada Akhirnya kali ini Fauziah Ashari mengimbas kembali kisah2 Hariz dan Izzah Dan rasanya pada pembaca setia cerita ini memang wajiblah beli sebagai koleksi anda akan lengkaplah trilogi kisah Izzah Hariz ni Aku review ini dulu sebab yang ni je ada dalam simpanan Yang lagi dua tu ada orang pinjam heheheKali ni kisah berkisar tentang rumah tangga pasangan ini Izzah yang masih lagi tak berupaya mengingati keseluruhan kisah silam Hariz yang pula terumbang ambing diuji dengan segala macam masalah pejabat Dia juga telah meninggalkan Sufiah Holdings kerana kewujudan orang ketiga yang dendam dengannyaDalam novel ini watak watak dalam OR muncul kembali dan membawa pembaca ke dunia kejahatan dan penuh maksiat yang tidak terfikir oleh pembaca yang tenang Pelbagai dugaan diuji atas Hariz mahupun Izzah Ada juga diselitkan watak ZulFaris dalan Setia Menanti dan menjadi bos kepada Izzah Watak Kelvin dan Roland juga termasuk dalam novel kali ini dan mewarnai cerita ini bergaduh pub dan arakKasihan juga dengan Hariz kerana gara2 Elis adik Maya dia dibelasah teruk oleh keluarga bekas mentuanya tu Sebabnya Elis mengaku yang Hariz dah meragut kesuciannya dia kini mengandungkan anak Hariz Waa kasihan IzzahAkhirnya mesti happy ending Kemelut kisah cinta Izzah Hariz akhirnya bahagia bersama Asyanur Juni Ibtisam dan Haji Hariz Abdullah and on the way baby coming hik3 lalala5Overall walaupun aku rasa garapannya kali ini kemas berbanding yang sebelumnya tapi ia kurang memberi kesan dalam hatiku Jika ditanya yang mana menjadi pujaan pastinya OR adalah yang terbaik antara trilogi novel ni


9 thoughts on “Rindu Cintaku

  1. says:

    SpoilerBeberapa muka surat sebelum cerita ini habisIzzah yang berumur 29 tahun melarikan diri ke London selama empat tahun Hariz yang dulunya orang kuat Sufiah Holdings dipecat oleh adik perempuannya dan Hariz kini menjad

  2. says:

    Seuel kesinambungan Ombak Rindu Cinta Tiada Akhirnya kali ini Fauziah Ashari mengimbas kembali kisah2 Hariz dan Izzah Dan rasanya pada pembac

  3. says:

    Kesinambungan 'Ombak Rindu CintaTiada Akhirnya Cinta ini tak akan terhakis cuma kealpaan yang mengguris Izzah tercari car

  4. says:

    Izzah yang hilang ingatan kini semakin pulih tapi tidak sepenuhnya Sekali sekala bayang bayang gerun Hariz menghantui memorinya yang tidak stabil Hariz yang cintanya makin mendalam turut membantu mengembalikan memori Izza

  5. says:

    Scene izzah hariz da tua Bagi aku biasa2 je 😊 Ombak Rindu tetap di hati 💕

  6. says:

    ok

  7. says:

    hanya titisan Air mata yg tertuai kurasa d'PENJARA RINDU SAKIT

  8. says:

    waaacerita ni paling bestsambungan ombak rindu n cinta tiada akhirnya3

  9. says:

    Like flogging a dead horseBut still enjoyable Didn't like the jump in timelines though